Russell Hobbs przedstawił serię śniadaniową Colours

Russell Hobbs przedstawił serię śniadaniową Colours

Russell Hobbs przedstawił serię śniadaniową Colours
Źródło zdjęć: © Materiały prasowe
21.02.2013 12:39

Czerwień, purpura i szarość - to kolory nowych serii śniadaniowych Colours marki Russell Hobbs. Każda seria składa się z czajnika, tostera i ekspresu przelewowego.

Serię charakteryzuje tradycyjny design połączony ze współczesnym stylem. Urządzenia dostępne są w kolorach czerwonym (Colours Flame Red), purpurowym (Colours Purple Passion) oraz szarym (Colours Storm Grey). Każda seria składa się z czajnika, tostera i ekspresu przelewowego.

Ekspres Colours - główne cechy:
- ekspres wykończony stalą szlachetną z elementami lakierowanymi
- dzbanek wykonany z przezroczystego szkła z poręcznym uchwytem
- blokada kapania po wysunięciu dzbanka (kawa nie kapie na płytkę grzewczą)
- zbiornik na wodę ze wskaźnikiem poziomu wody
- pojemność 1,8 litra (ok. 12 filiżanek)
- wyjmowany, łatwy do czyszczenia filtr
- temperatura zaparzania: 97°C
- moc 950 W
- cena: 249 złotych

Toster Colours - główne cechy:
- toster na 2 tosty (przystosowany do opiekania grubych kromek)
- obudowa z lakierowanej stali szlachetnej
- automatyczne środkowanie kromek
- regulacja stopnia zarumienienia
- nadstawka do podgrzewania bułek
- ręczny podnośnik kromek
- przycisk Stop
- funkcja rozmrażania
- wyjmowalny pojemnik na okruchy przystosowany do mycia w zmywarkach
- zwijany przewód, nóżki antypoślizgowe
- moc: 1100 W
- cena: 229 złotych

Czajnik Colours - główne cechy:
- obudowa z lakierowanej stali szlachetnej
- ukryty element grzewczy
- wyjmowany, łatwy do czyszczenia filtr antywapienny
- zabezpieczenie przed przegrzaniem
- wskaźnik poziomu wody
- łatwe zdejmowanie i ustawianie urządzenia dzięki podstawie obrotowej 360°
- pojemność: 1,7 l
- cena: 249 złotych

Urządzenia są dostępne w sprzedaży w zestawie lub osobno.

Źródło: informacje prasowe, PS, WP.PL

Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)